Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

Steen K Pedersen A/S fortsætter som Sølv-Sponsor i SIK. Skrevet d. 26/04 2022

Vi glæder os selvfølgelig over at Steen K Pedersen A/S fortsat, som de nu har gjort gennem mange år, har lyst til at bakke op om områdets fodboldflagskib SIK 👏
Installationsforretninger Steen K Pedersen A/S som er aut. El-installatør er etableret i 1985 i Lem. Dengang hed virksomheden Lem El-service. I årene fra 2000 er flere EL-installationsforretninger blevet opkøbt. Først var det PH-installation og Elkøb, siden NH Elektric og Rønbjerg El-service. I dag er det hele koncentreret på Sdr. Boulevard 7 i Skive, hvor de beskæftiger over 30 elektrikere og medarbejdere.
Steen K Pedersen A/S i Skive har både elektriker-virksomhed og butik. Deres veluddannede og certificerede elektrikere kører ud i Midtjylland – fra Mors mod nord til Holstebro og Viborg mod syd – og løser opgaver inden for alt lige fra almindelige el-installationer til automatik, varmepumper og større industri-installationer. I butikken på Sdr. Boulevard har de et bredt udvalg af belysning, hårde hvidevarer og mindre el-apparater.
Vi glæder os til fortsat at møde medarbejdere fra Steen K Pedersen A/S i Spar Nord Lounge og på Hancock Arena ⚽ 🟡 🔵