Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

Mindeord over Poul Østergård Hansen Skrevet d. 19/06 2023

Et ægte SIK-hjerte er holdt op med at slå. Poul Ø. døde søndag d.11.juni efter længere tids sygdom.

Poul Ø. var barn af Brårup - gik på Brårup Skole, og blev senere uddannet indenfor salg af "Jern og Stål", hvor Poul Ø. kom på sin "rette hylde" og en branche han blev i resten af ​​sit arbejdsliv.

Poul Ø. blev som syvårig meldt ind i SIK, blev der resten af ​​livet, bortset fra en lille afstikker til Aars. Poul spillede såvel på førsteholdet i SIK, som på oldboysholdet - begge dele med stort engagement og entusiasme. Når Poul var med på banen, så vil mange nok sige at det både kunne høres og mærkes.

Poul Ø. har haft mange opgaver og roller i SIK : træner i ungdomsafdelingen , medlem og næstformand i Ungdomsudvalget, medlem af Klubbestyrelsen , holdleder for 1.holdet (senior), medlem af den navnkundige "Junta" som skaffede penge/økonomi til opstart af Elitefodbolden i SIK (var samtidig "Juntaens"repræsentant i Klubbestyrelsen), klubformand 1992 og 1993, bestyrelsesmedlem i SIK-Elite A/S i perioden 2000-2003, formand for Tilskuerklubben og gennem de sidste mange år dirigent ved Moderklubbens generalforsamling.

Poul Ø. blev i 1995 tildelt JBU's sølvnål for sin store indsats i SIK.

Poul Ø. var både på og udenfor banen en markant personlighed - man var ikke i tvivl om Pouls tilstedeværelse - udtrykte sine holdninger og meninger i dejlig direkte dansk tale (var ikke til at misforstå), men altid med udgangspunkt i gode menneskelige værdier og holdninger .

Ved Poul Ø's død har SIK mistet en ægte ven og klubmand, som har haft stor betydning for udviklingen i SIK.

Vi vil savne Poul Ø., men savnet vil blive størst ved Bodil og børnene Helle og Søren, som har mistet deres mand og far.

 

Æret være Poul Ø.s sinde. 

 

Bestyrelserne i SIK