Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

Boudigaard Begravelse er ny citysponsor Skrevet d. 10/10 2019

Moderne forretning, der respekterer skikke og traditioner her på egnen

"Mange regner fodbold for at dreje sig om liv eller død. Jeg kan forsikre jer om, at det er meget vigtigere end det!"

 Sådan sagde den navnkundige manager for den engelske fodboldklub FC Liverpool, Bill Shankly, i et nærmest udødeligt citat for mange år siden.

Det uforglemmelige citat har dog næppe været grunden til, at det lokale begravelsesfirma, Boudigaard Begravelse, har valgt at kombinere døden og sporten gennem et citysponsorat i Skive IK. Men derimod en stor interesse i at støtte den lokale fodboldklub.

Boudigaard Begravelse er en nutidig, velrenommeret begravelsesforretning med afdelinger i Skive og Vinderup, som dækker områderne Skive, Salling, Fjends og Vinderup.

”Vi er behjælpelige med rådgivning og assistance ved dødsfald, begravelse og bisættelse og vi har åbent 24 timer i døgnet, og kan kontaktes telefonisk, hvis du har spørgsmål i forbindelse med dødsfald”, fortæller Søren Boudigaard, der er indehaver af begravelsesforretningen.

Boudigaard Begravelse vejleder og hjælper med at arrangere den helt personlige bisættelse eller begravelse. Det betyder, at Boudigaard Begravelse er her for alle mennesker - uanset religion, kultur eller oprindelse.

Søren Boudigaard er uddannet og eksamineret bedemand og indehaver af begravelsesfirmaet. Han etablerede forretningen i 1996 i Skive, og har senere åbnet en afdeling i Vinderup.

”Jeg har altid lagt vægt på at drive en nutidig og moderne forretning, hvor kvalitet og seriøsitet er i højsædet. Samtidig har det været vigtigt, at bevare og respektere skikke og traditioner her på egnen”, siger Søren Boudigaard.

Han har assistance i forretningen af yderligere to bedemænd, Søren Toft og Birgitte Sand Mortensen, samt to bedemandsassistenter, der tillige fungerer som chauffører, samt en bogholder og en assistent.