Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

RØLL: DET HANDLER OM AT HOLDE NÆSEN I SPORET Skrevet d. 05/04 2019

Lørdag møder skibonitterne Aarhus Fremad på udebane, og her vil cheftræner Røll se et SIK-mandskab, som går på banen for at jagte den femte sejr i træk i foråret.

Lørdag klokken 14:00 venter den 21. og næstsidste runde af grundspillet for Thomas Rølls tropper. SIK er sikre på at komme med videre og er fint med i toppen, men det betyder ikke, at der ikke er en masse på spil for skibonitterne i lørdagens udebanekamp mod Aarhus Fremad.

- Det er en vigtig kamp, ligesom alle de andre kampe vi spiller. Man kan sige, at de to sidste kampe, vi spiller her i grundspillet, kan betyde rigtig meget i forhold til, hvordan vi kommer ud af dem. Kampen mod Aarhus Fremad er lige så vigtig, hvis ikke vigtigere, som den vi spillede mod Kolding, for med en sejr kan vi lægge god afstand ned til Aarhus Fremad, som også har sikret sig en plads i oprykningsspillet. Det er en super vigtig kamp, mod et godt hold, som vi i øvrigt har revanche imod, og det må også være en stor motivation for spillerne, siger Thomas Røll.

Og pointhøsten er i den grad vigtig for skibonitterne, der, med de aktuelle 46 point, har et rigtig godt udgangspunkt i oprykningsspillet til at udbygge og jagte målet om at komme tilbage i 1.division.

- Det handler om at vi får samlet så mange point som muligt, og selv om det kan være en kedelig floskel, så handler det om at tage en kamp ad gangen, og den holder vi os til. Det er også den tilgang, som har bragt os til, hvor vi er nu.

- Der er stadig 39 point at spille om, og det er rigtig mange, og meget kan ske. Jeg ved, fra da jeg selv var spiller, hvordan man kan komme ind i en god stime, og hvor hurtigt man kan komme ud af den igen, så derfor handler det om at holde næsen i sporet og arbejde hårdt hver evig eneste kamp og hele tiden huske på, at der ikke er noget, der kommer af sig selv. Og det synes jeg drengene har været rigtig gode til, siger Thomas Røll.

Mod Aarhus Fremad er der som nævnt en revanche til gode. Tidligere på sæsonen tabte skibonitterne med 1-0 på hjemmebane – derfor vil Røll også gerne se et revanchelystent SIK-mandskab, og eftersom værterne har lagt i ovnen til topbrag og skruet ekstra op for underholdningen på dagen, så er chanerne for en god kulisse også på plads.

- Det vil drengene forhåbenligt taget godt imod. Det synes jeg man kunne se de gjorde i Kolding, og jeg tvivler på, at rammerne bliver større og vildere end de var dernede, og jeg ved selv at jo mere hype, der er omkring en kamp, og jo flere folk der er på lægterne, så meget sjovere er det også at spille. Så jeg håber, der kommer rigtig mange mennesker og ikke mindst fra Skive. Den opbakning vi fik sidst var fuldstændig fantastisk, slutter cheftræneren.