Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

Thomas Røll: Det er pointene der tæller Skrevet d. 20/09 2019

Skives første opgave mod Kolding, efter oprykningen til NordicBet ligaen, er en udekamp på søndag.

Søndag eftermiddag klokken 15.00 tager Skive IK hul på en ny opgave i NordicBet ligaen, og der venter ifølge cheftræner Thomas Røll en vanskelig opgave på udebane mod ligaens anden oprykker fra Kolding.

Klubben har haft en flot start på ligaen, med fire sejre i de første fire kampe, og selv om klubben har fået to uafgjorte og tre nederlag i sine seneste fem kampe, så venter Thomas Røll en svær kamp for skibonitterne.

- Vi skal ikke have så meget fokus på at de ikke har vundet de sidste fem kampe. Hvis man kigger på deres start i 1.division, så overgår den klart det faktum, at de ikke rigtig har fået nogle point de sidste par kampe. Det er et rigtig godt hold vi skal møde, og de spiller på en måde som kan give rigtig mange hold store problemer, siger Skive-cheftræneren.

Han mener at Skive-holdet altid har haft ganske godt styr på Kolding-mandskabet, hvilket han også håber at få at se i søndagens opgør.

- Vi skal være gode i omgangen med bolden. Vi ved de kommer med en masse power og fysik, og har nogle gode individuelle spillere.

- Man kan sige da vi mødte dem sidst i 2.division, der straffede vi dem gevaldigt i særlig første halvleg, og det gjorde vi på nogle rigtig flotte omstillinger og det bliver også et våben på søndag.

- De er på hjemmebane og de har ikke vundet de sidste fem kampe, og de skal vise publikum noget, så formentligt vil de frem på banen, og det skal vi være dygtige til at udnytte. Men samtidig skal vi også være dygtige på bolden for der vil også komme perioder i kampen, hvor det er os der er spilstyrende, og her skal vi være fornuftige og også skabe chancer i det etablerede angrebsspil, siger Røll

Thomas Røll er fortrøstningsfuld optil kampen, og til spørgsmålet om holdet har fået tanket mere selvtillid efter en pokalsejr og et flot comeback mod ligaens førerhold, er cheftræneren meget klar i mælet.

- Der har hele tiden været tro på tingene, og det er klart at hvis man spiller gode kampe, så bliver troen på tingene og selvtilliden også større. Jeg synes bestemt at vi har en masse at have det i, men vi må heller ikke dvæle ved at vi har spillet 2-2 mod rækkens nummer et og har leveret nogle gode præstationer, for når vi står og sæsonen er færdig, så er der ikke nogen der husker de gode kampe, hvis ikke man har fået fuld udbytte af dem, og derfor skal vi også nogle gang gå efter at vinde grimt, for det er pointene der tæller, siger Røll.

Opgøret på Autocentralen Park fløjtes i gang søndag klokken 15.00.