Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

Tryg Forsikring bliver samarbejdspartner og sponsor i SIK. Skrevet d. 27/10 2023

Det er med stolthed, at SIK kan præsentere et samarbejde med Danmarks største forsikringsselskab Tryg , som bliver GULD-SPONSOR i klubben👏🏻🙏🏻
I forvejen har Tryg et samarbejde med Danmarks Idrætsforbund som består af knap 2 millioner medlemmer, hvorfor det er helt naturligt, at Tryg også kommer ud i fodboldklubberne og tilbyder et samarbejde, som kommer både klubben, sponsorerne samt Tryg til gode .
Udover at blivesponsor i klubben, giver Tryg kickback til klubben af ​​de sponsorer, som vælger at blive forsikret i Tryg . Sponsorerne kan derfor selv vælge, hvor meget Skive IK skal have i årligt sponsorat.
Erhvervskundechef Tommy Grøn Christensen fortæller at det også betyder noget for ham personlig at støtte SIK, da han selv spillede på førsteholdet under Søren Frederiksen med andre koryfæer som Dennis Rasmussen, Martin Thomsen m.fl. som rykkede op i 1. division foran 5.000 tilskuere - et dejligt klart minde. Han er selv fra oplandet og kender derfor Skive rigtig godt. Han sætter derfor en stor ære i, at få et godt samarbejde op og køre med hans 14 års erfaring i branchen.
Tryg er Danmarks største forsikringsselskab, hvor hver 4. kunde er forsikret i Tryg . Vi har stor erfaring i at rådgive kunder på både privat- og erhvervsmarkedet samt Tryg Pension.
Tryghedsgruppen, Trygfonden og Tryg er en treenighed, hvor førstnævnte udbetaler bonus til alle kunder, som hvert år er mellem 5-8% uanset skader og Trygfonden investerer hvert år i hundredvis af tryghedsskabende projekter som bl.a. er hjertestartere, hjerteløbere, nabohjælp, livreddere og meget andet.
Skive IK ser med spænding frem til det nye samarbejde med Tryg og til at møde Tommy Grøn Christensen i Spar Nord Lounge og på Hancock Arena💛💙