Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

Sparekassen Danmark laver nyt Elite-Sponsorat i Skive IK. Skrevet d. 12/12 2021

Sparekassen Danmark fortsætter sponsoratet med Skive Idræts Klub både i eliten og i bredden de kommende to år.
Sparekassen Danmark er hovedsponsor for bredden i Skive Idræts Klub og fortsætter også som hovedsponsor for FC Salling.
Både Salling Bank og Sparekassen Vendsyssel har været sponsorer i mange år, og det fortsætter under det nye navn Sparekassen Danmark. Sparekassen Danmark er en lokal sparekasse med massiv opbakning til de lokalområder, de driver forretning i.
”SIK er et af byens helt store flagskibe, når vi taler foreningsarbejde, og vi glæder os blandt andet over at kunne være med til at støtte børne- og ungdomsholdene samt talentudviklingen her på Skiveegnen. Der er rigtig mange frivillige, der yder en enorm indsats, så vi kan have en klub som SIK, og det er med til at gøre Skive til et fantastisk sted at bo. Dét vil vi gerne bakke op om, så byen har et bredt funderet foreningsliv, som kan fastholde og tiltrække beboere til vores område. Vi har et stort lokalt samfundsansvar, og med dette hoved sponsorat håber vi på at kunne bidrage til at styrke vores lokalområde”, fortæller regionsdirektør i Sparekassen Danmark Anders H. Jensen
Sparekassen Danmarks nye logo vil løbende komme på de nye spillertrøjer i bredden og FC Salling, i takt med at klubbens mange hold får nye spillersæt til den kommende sæson.
I sparekassen ser de frem til at møde deres logo på maven af lokale glade fodboldspillere.
Sparekassen Danmark har også fornyet sponsoraftalen med SIK-elite, og sparekassen glæder sig over at fortsætte støtten til byens 1. hold som elitesponsor.
Sponsorchef Preben Mouritsen udtaler på SIK Elites vegne ”Vi er selvfølgelig utrolig glade for at Sparekassen Danmark forsætter som elitesponsor i SIK, således er de med til at give en stor støtte til vores 2. divisionshold, i vores bestræbelser på at være et af topholdene i divisionen. Vi ser frem til et spændende samarbejde med Sparekassen Danmark de kommende 2 år”.
På billedet ses breddens nye spillertrøje i 2022 flankeret af Heinrich B. Olesen, Anders H. Jensen og Thomas Heilskov fra Sparekassen Danmark