Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

CR Consulting tegner sølv-sponsorat i Skive IK. Skrevet d. 31/10 2020

Skive IK Elite har fået en ny sponsor, der gennem generationer har haft en tæt tilknytning til SIK. CR Consulting er navnet på den sponsor, som har valgt at lægge sine sponsorkroner i Skives største fodboldklub.

Manden bag CR Consulting er Mogens Johansen, der selv har spillet på SIK’s førstehold, og før ham har både hans far og farfar været en meget integreret del af SIK.

Hans farfar, Mogens Johansen, var både spiller på og siden træner af førsteholdet, og han var blandt andet manden bag oprykningen til divisionsniveau.

Siden var ”Mogens den Yngre`s far Jens Johansen, en meget central og dygtig spiller op gennem ungdomsrækkerne og på førsteholdet i Skive IK. Han fortsatte senere sin karriere på højeste niveau i Holbæk og blev professionel gennem flere sæsoner i tyske Würzburg. Efter hjemkomsten til Skive var han en overgang træner af førsteholdstruppen.

Mogens Johansen - manden bag CR Consulting og ny sponsor - spillede i starten af årtusindet en række kampe inden hans karriere i erhvervslivet tog over.

 

Om CR Consulting

CR Consulting er en nystartet og hurtigt voksende konsulentvirksomhed, som leverer rådgivning inden for risikostyring med primært fokus på kreditrisiko, herunder skræddersyede modeller til bl.a. hensættelser, prissætning m.m.

 

Vi er i SIK super glade for at Mogens har valgt at kigge mod vest for at støtte sin barndomsklub med et sølv-sponsorat.