Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

Thomsen: Det er her vi hører til Skrevet d. 28/07 2019

Skives cheftræner er tilfreds med opstarten og arbejdet før starten på den nye sæson fløjtes igang i eftermiddag kl.15.00.

Skive IK indleder sæsonen på Hancock Arena, hvor modstanderen er Næstved i den nye sæson i NordicBet ligaen.

Næstved spillede sig i sidste sæson på en flot fjerdeplads i ligaen og er første udfordring i sæsonen 2019/20, og Skives cheftræner Martin Thomsen føler sig klar på holdets vegne efter en vellykket opstart.

- Vi glæder os sindssygt meget til mødet med 1. division igen. Det har vi savnet, og vi føler, at det er her vi hører til, siger Thomsen og fortsætter:

- Nu har vi haft et år i 2. division, og gjort det godt, og heldigvis opnåede vi vores målsætning. Det er klart at nu er vi kommet op i en ny række, hvor det er nye hold vi skal møde, men heldigvis kender vi de fleste af dem.

Nu venter så den første seriøse test mod Næstved, og Martin Thomsen er fortrøstningsfuld inden sæsonen.

- Vi ligger ud med nogle hold, hvor det hele måske er lidt mere ubekendt, med Næstved til en start. De har fået rigtig mange nye spillere og en ny træner, så det er lidt svært at vide hvad de præcist kommer med.

- Vi forventer et hold, der gerne vil spille med bolden, og det er vi forberedt på. De har nogle eksotiskespillere, som har nogle gode individuelle færdigheder med bolden, så det skal vi have lukket ned for og selv være gode med bolden, og straffe dem den anden vej.

Han har sammen med Thomas Røll og resten af staben arbejdet målrettet med truppen i opstarten, og fået finpudset nogle af de ting, som holdet har skulle have forbedret og føler sig mere end klar, slår han fast.

- Vi glæder os rigtig meget til sæsonstarten, og vi håber der kommer en masse og bakker os op. Det har vi brug for!

- Jeg ved godt det stadig er sommerferie, men der er forhåbentligt nogen som er kommet hjem fra campingture eller andet. Dem håber vi vil komme på stadion, så vi kan få en flyvende start på sæsonen, og måske overraske og lege med i den sjove halvdel af rækken, afslutter cheftræneren

Skive IK mod Næstved spilles kl.15:00 på Hancock Arena.