Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

Skive Ilt & Gas forlænger deres sponsorat i SIK Skrevet d. 05/08 2020

Vi er rigtig glade for at vi kan melde ud at Skive Ilt & Gas som ligger på Væselvej i Skive, har forlænget deres Bronze-Sponsorat i Skive IK.

I de seneste 13 år har Ove Jepsen fra sit firma leveret store og små ilt- og gasflasker til både industrivirksomheder og private på Skive-egnen.

Skive Ilt & Gas forhandler flere forskellige former for industrigasser gennem Yara Praxair, der er et af de mest benyttede firmaer af sin art som leverandør til dansk industri. Skive Ilt & Gas kan således levere svejsegasser, skæregasser og andre special-gasser igennem Yara Praxair.
Skive Ilt & Gas leverer også propangas, som måske er bedre kendt som campingpas og truckgas, gennem Kosan Gas. ”Vi har flasker i mange størrelser, så vi med sikkerhed kan efterkomme dit behov. Uanset om det er til gasgrillen hjemme i haven eller til gaskomfuret på den store restaurant”, siger Ove Jepsen.
Skive Ilt & Gas forhandler ligeledes et stort sortiment af forskelligt tilbehør inden for gasindustrien, lige fra regulatorer til svejsedyser.

Vi takker for opbakningen og ser frem til at møde Ove på Hancock Arena i den nye sæson.