Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

Ny bronzesponsor Skrevet d. 23/10 2019

Her bliver du mødt med sorte fingre og godt humør

Du skal som kunde forvente at blive mødt med et ”goddaw”, sorte fingre og engagerede mekanikere og smede. Alle med godt humør og som brænder for netop at servicere dit materiel, når du besøger Skive Karosseri & Trailerservice, der netop har indgået en aftale om at blive bronze sponsor i Skive IK Elite.

Skive Karosseri & Trailerservice ejes af Casper Johansen og Johnny Lund, der sammenlagt har 35 års erfaring i lastbil- og trailerbranchen.

Firmaet har til huse på Ulvevej 3 i Skive, hvor de driver et moderne værksted, som dagligt arbejder med, service, karosseri reparation, eftersyn af lastbiler, påhængsvogne, trailere, busser og varevogne.

”Vi sætter fagligheden i højsædet og arbejder med et stort serviceniveau, dygtige medarbejdere, fair priser, og ikke mindst godt håndværk, fordi vi simpelthen ikke kan lade være” hedder der fra Casper og Johnny.

”Vi har et stort lager af de gængse reservedele. Derudover levering flere gange dagligt fra vore leverandører, hvis nødvendigt. Desuden har vi det nyeste testudstyr til en hurtig og rigtig diagnose, fortæller de to indehavere af Skive Karosseri & Trailerservice.

Det er kun fire år siden Johnny Lund og Casper Johansen startede deres fælles virksomhed med en baggrund som blandt andet servicechef og værkstedschef i den tunge del af transportbranchen - og herunder som fælles kolleger hos Volvo.