Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

AA. ESPERSEN & SØN A/S laver ny 3-årig aftale med SIK. Skrevet d. 22/11 2021

SIK og AA.ESPERSEN & SØN A/S er blevet enig om at forlænge samarbejdet yderligere 3 år. Det er selvfølgelig altid dejligt når en af de gamle lokale virksomheder fortsat ønsker at bakke om Skive IK 🙏
AA. ESPERSEN & SØN A/S er en moderne genvindingsvirksomhed som modtager og bearbejder alle former for jern- og metalskrot, for såvel industrien, offentlige institutioner, kollegaer, opkøbere og private. Virksomheden er stiftet helt tilbage i 1962 hvor en eksisterende produkthandel i skive blev opkøbt af Aage Espersen og sønnen Erik. I dag ejes virksomheden af det tyske selskab TSR Recycling.
AA. ESPERSEN & SØN A/S har et team af miljøbeviste medarbejdere, der alle arbejder for et bedre miljø. Virksomheden var en af de første skrotpladser, der blev ISO 14001 certificeret, i Danmark. Den blev sågar i flere år brugt, som skole-eksempel for andre danske skrotpladser, som ville have indført ISO 14001 certificering.
Der er løbende foretaget investeringer i såvel maskiner som bygninger. I dag fremstår virksomheden som en moderne genvindingsvirksomhed, som modtager og bearbejder alle former for jern- og metalskrot, for såvel industrien, offentlige institutioner, kollegaer, opkøbere og private.
Vi ser meget frem til at have AA. ESPERSEN & SØN A/S med i vores sponsorkreds de kommende 3 år 💛💙