Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

1-0 nederlag i fightforladt opgør Skrevet d. 27/05 2019

Søndag eftermiddag gæstede Skibonitterne Gladsaxe Stadion. Her skulle SIK kæmpe for vigtige point i kampen om oprykning til 1. division, og AB jagte point for at sikre pladsen i toppen af tabellen.

Lad det være sagt med det samme, SIK spillede på ingen måder deres bedste kamp. Skibonitterne lignede langtfra det hold, som ellers har været stabilt spillende henover foråret.

SIK indledte forsigtigt og overlod meget af spillet til AB uden at presse alt for meget på.

Niveauet var allerede for start ikke tårnhøjt. Mange fejl blev begået allerede fra kampens begyndelse.

Gradvist fik gæsterne arbejdet sig mere ind i kampen og mere fat i overtaget, men dog uden at føre de store chancer med sig. Et par halv sløje forsøg fra henholdsvis Thomas Santos og Sebastian Denius render ud i ingenting.

Allerede efter 24 minutter laver SIK en tidlig udskiftning. Sebastian Denius går ud og erstattes af Jeppe Mogensen.

Generelt en ret kedelig førstehalvleg, som ikke rigtig vil være værd at huske tilbage på for nogle af holdenes tilskuere.

Anden halvleg blev heller ikke det store festfyrværkeri, i forhold til spillet på banen. SIK brugte meget tid på at forsvare, så det var ikke de vilde aktioner og sats, som kom fra gæsterne rent offensivt.

Faktisk skulle man helt frem til det 91. minut før, at der reelt sker lidt på Gladsaxe Stadion denne søndag. Anis Ben Slimane fortager et skud fra kanten af feltet, som går ind ved lidt hjælp af stolpen, og få minutter efter kan dommeren fløjte af.

Skive IK måtte derfor sande et bittert nederlag denne søndag, og rejse fra Gladsaxe uden point, da kunne AB snuppede alle tre i de dødende minutter før tid. Et slutresultat på 1-0 efter en kamp, der aldrig rigtig havde meget at byde på.

Det blev aldrig rigtig en underholdende kamp, og der skal nu ses frem mod næste kamp i oprykningsspillet. Her møder Skibonitterne Aarhus Fremad på hjemmebane. Der skal igen jagtes vigtige point i kampen for oprykning.