Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

SIK FORSTÆRKER OFFENSIVEN MED UNGT TALENT Skrevet d. 02/07 2018

Skive IK har lavet en aftale med 21-årige Christoffer Maul Petersen, der kommer fra 1. Divisionsklubben Viborg FF.

Den unge tekniker har været en del af domkirkebyens førsteholdstrup og også fået sin fodboldopdragelse i FK Viborg, hvor han flere gange har vist sine kvaliteter og potentiale.

- Vi har fulgt Christoffer igennem længere tid, både i hans ungdomsår og senere i hans reserveholdskampe for Viborg. Som ungdomsspiller var han uden tvivl en af de allerstørste talenter i FK Viborg, hvor han også blev indlemmet i førsteholdstruppen, fortæller sportschef Rasmus Brandhof og fortsætter:

- Christoffer kan dække alle de offensive pladser på banen, som giver os nogle forskellige muligheder for at sætte ham i spil. Han er teknisk stærk og rigtig god med bolden, en dygtig dribler og har en god fart.

 

Den unge offensive spiller kommer til Skive efter han denne sæson ikke fik forlænget opholdet hos Viborg. Men hos sportschef Rasmus Brandhof er der ingen tvivl om, at det er en sulten og talentfuld spiller, der slutter sig til skibonitterne.

- Mange spillere udvikler først rigtigt deres potentiale, når de får kampe, og her har Christoffer været i hård konkurrence med rigtig mange dygtige og bærende navne i Viborgs førsteholdstrup, så jeg er ikke i tvivl om, at vi nok skal komme til at se en effekt, når han kommer i kamp for os, siger sportschef Rasmus Brandhof.

Den nye SIK-spiller har lavet en aftale, som gælder frem til sommeren 2019 og er allerede i aktion på træningsbanen i aften sammen med resten af truppen.


Derudover siger SIK også farvel til en af klubbens mange årige profiler, som i fredags blev præsenteret som ny spiler hos 1. Divisionsklubben Thisted FC. Det drejer sig om den 26-årige Mathias Pedersen, som vender tilbage til Thisted, hvorfra han skiftede til Skive for fire år siden.

- Mathias har været en super fyr at have i klubben. Han har altid arbejdet benhårdt, og gjort hvad han kunne. Vi er selvfølgelig kede af at miste ham, men han har været meget ærlig fra starten. Da det stod klart, at vi ville rykke ned, meldte han klart ud, at han ønskede at spille på et så højt niveau, som det var muligt. Her må vi desværre bare indse, at kendsgerningen er, at vi nu spiller 2. Division og Thisted spiller i 1. Division. Men vi ønsker ham kun alt det bedste, siger Brandhof.