Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

Pinholt Metal Handling gør comeback som sponsor i SIK. Skrevet d. 15/02 2023

Efter en pause på et par år, er vi super glade for at vi nu kan byde Pinholt Metal Handling velkommen tilbage som Bronze-Sponsor i Skive IK 👏🏻
Pinholt Metal Working' historie strækker sig over mere end 35 år. Poul Pinholt overtog virksomheden BMJ Maskinfabrik i 1996 og Poul har over tid udviklet maskinfabrikken, der i dag har til huse i helt nye bygninger på Hjortevej 2A i Skive. Medarbejderne hos Pinholt Metal Working har gennem årene opbygget stor håndværksmæssig erfaring, varetaget mange forskelligartede udviklingsopgaver og fremstillet spændende prototyper til et utal af formål. Kendetegnet for alle opgaver løst af Pinholt Metal Working er, at leveringssikkerhed, kvalitet og fleksibilitet er i højsædet.
I 2016 overtog Pinholt Metal Working, DMV Industry i Dommerby, og samlede hele den nyetablerede maskinpark i nye lokaler sammen med 18 erfarne medarbejdere. De er eksperter i spåntagende bearbejdning. De producerer emner i både store og små serier, og laver både simple og komplicerede opgaver. Specielt når Pinholt løser opgaver fra start til færdiggørelse, kan deres medarbejderes mangeårige erfaring og deres store maskinpark, udnyttes optimalt.
Pinholt Metal Working har desuden en specialproduktion af marine filtre til søfart og flåder over hele verden, som ligger under søsterselskabet BMJ Maskinfabrik.
Filosofien bag Pinholt Metal Working er at udføre materiale- og metalbearbejdende håndværk fra idé til det færdige produkt. Ordentlighed og engagement er kernen i Pinholt Metal Working' arbejde. De lægger stor vægt på stærke kunderelationer - hvor kvalitet, leveringssikkerhed og pris altid er afstemt til kundens tilfredshed. "Kvalitet til aftalt tid" er et kodeord, ligesom fleksibilitet og omstilling når dette er krævet ved hasteordre.
Pinholt Metal Handling har de sidste par år været på udkig efter en måde at udvikle firmaet yderlige på.
Det er nu resulteret i at de pr. 1. feb. har overtaget Jeco Metalvarefabrik som også ligger på Hjortevej. Det giver bla. firmaet mulighed for at producere i større mængder og mindre emnestørrelser.
Vi glæder os selvfølgelig til at byde Pinholt Metal Handling velkommen på Hancock Arena og til vores VIP-arrangementer 💛💙