Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

Magnus Jensen solgt til AC Horsens Skrevet d. 23/12 2019

Den 23-årige forsvarsspiller udskifter 1.divisions tilværelsen, med en kontrakt hos superliga-klubben.

23-årige Magnus Jensen har siden sommeren 2016 optrådt for skibonitterne og været en etableret del af holdets startellever, men fra 1. januar 2020 optræder han hos superligamandskabet AC Horsens.

- Vi er kede af at miste Magnus, men vi er samtidig utrolig stolte over igen at have udviklet en spiller, som er blevet så interessant for en anden klub, at vi har kunne tjene penge på ham, siger SIK’s sportschef Rasmus Brandhof

Magnus Jensen nåede at spille 89 kampe for Skive IK efter han kom til klubben i 2016 fra Viborgs FF’s talentafdeling.

- Magnus har været en stor profil for os gennem det seneste 1 ½ år, og der har været stor interesse for ham. Det er først og fremmest Magnus fortjeneste at han er nået hertil, han har været dedikeret i sit arbejde og samtidig er han en helt fantastisk fyr som vi kommer til at savne.

- Det er lykkes os med Magnus, at udvikle en spiller fra et talent til en superliga spiller, hvilket gør os stolte, og det beviser at vores setup er rigtig godt for unge talenter at udvikle sig i. Det er nu 5. gang indenfor de sidste 2 ½ år vi sælger en spiller til en højere rangerende klub, siger Brandhof.