Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

SIK SLOG GÆSTERNE FRA FC SYDVEST MED 3-1 Skrevet d. 05/08 2018

Skibonitterne lavede flot comeback i de døende minutter mod FC Sydvest.

Det blev til en sejr i første hjemmekamp til skibonitterne, da holdet på Hancock Arena vandt 3-1 over gæsterne fra FC Sydvest.

Udeholdet var i hele 1. halvleg trukket godt tilbage på banen, og selv om Skive-drengene havde flere fine aktioner, så blev det dog aldrig for alvor farligt. Men med kun fem minutter før pause viste debutant, Jacob Vetter, klassen. Den unge forsvarsspiller tog et træk ind i feltet, og med et køligt spark banker han den i kassen til en 1-0 føring.

I 2. halvleg blev det en lidt sløj omgang. Skive-mandskabet havde svært ved at finde spillet, mens gæsterne gik lidt mere uimponeret til opgaven. Længe lignede det en lidt kedelig affære, indtil FC Sydvest fik tilkendt et frispark. Denne blev først clearet, hvorefter gæsternes Marten van Ittersum headede flot ind til 1-1, med kun 13 minutter igen. Uden tvivl en streg i regningen til skibonitterne.

Det var tilsyneladende det, der fik hjemmeholdet til at vågne op igen – pludselig blev spillet noget ganske andet. Skive-mandskabet fik presset mere og mere på. Først med et udmærket forsøg fra Christoffer Østergaard langt udefra, som dog røg over mål og efter en stikning fra Malthe Overgaard til Jeppe Mogensen, som gør det til 2-1, med kun fire minutter igen.

Det sidste søm blev banket i da Mathias Bersang, med fire minutter inde i overtiden, kunne sende langt skud udefra i netmaskerne og dermed sikre 3-1 sejren. Herefter brød jublen blandt de fremmødte for alvor løs.

Stort og stærkt comeback af SIK'erne - og ikke mindst en forrygende flot opbakning af fansene, som var med hele vejen.