Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

Vi har samlet 1.517.500 kr. sammen til Skive IK Spinning Event 2018. Skrevet d. 28/10 2018

Vi kan med stolthed løfte armene i triumf, for vi har med kæmpe stor hjælp fra 11 stærke erhvervsfolk fra egnen sikret Skive IK en vital kapital indsprøjtning og vi må bøje os i støvet over den støtte vi har modtaget. TAK!

Rytterne på cyklerne i Fanzonen lørdag eftermiddag på Hancock Arena var: Scantruck direktør Bo Sundross, bilforhandler Fritz Dahl, Skive Theater direktør Knud Bjerre, ejendomsdirektør Hans Jørgen Stærk, Hancock Fadøls Høvding Henrik Nielsen, bilforhandler Jørgen Dahl Pedersen, JECO direktør og Skive IK sportschef Rasmus Brandhof, Dekolet direktør Knud Husted, Marketingchef Peter Ellebæk, KOM direktør Martin Finderup og erhvervskundechef Jens Kristian Mogensen.

Disse fantastiske lokale erhvervsfolk har været team managers og samlet pengene sammen fra mere end 100 virksomheder fra deres egne netværk, og i dag har de så trampet i pedalerne og får i morgen søndag ømme muskler og bag.

Udover disse virksomheder har Business Support ydet et tilskud på 250.000 kr., Spar Vest Fonden har bidraget med 750.000 kr. så vi er mere end stolte over denne generøse opbakning til vores klub.

- Det er en vigtig håndsrækning for Skive IK, og fantastisk at så mange vil slide for at Skive IK kan bevare sin status som tophold i 2. divisionsklub og potentiel oprykker kandidat. De økonomiske krav skærpes hele tiden. Så vi skal hele tiden finde nye midler, siger Lars Bræmer, sponsor- og eventchef for Skive IK Elite A/S.

TAK til alle vores trofaste team managers, tak til alle team sponsorerne og tak til alle der bakker op om Skive IK.