Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

Jysk Elteknik bliver ny bronzesponsor Skrevet d. 08/12 2019

Et af Nordvestjyllands største el-virksomheder Jysk Elteknik med afdelinger i Thisted, på Mors, i Salling og Skive har fra nytår indgået en kontrakt med Skive IK Elite om et bronzesponsorat.

Jysk Elteknik - der har knap 100 ansatte og med hovedsæde i Frøslev på Mors - er en veletableret el-installationsvirksomhed. Jysk Elteknik har mere end 40 års erfaring i branchen, er altid opdateret med den nyeste viden, teknologi og værktøjer samt har en stab af fagligt kompetente og engagerede medarbejdere.

”Uanset opgavens størrelse leverer vi pålidelige kvalitetsløsninger med et højt serviceniveau til både private og erhverv samt til større projekter i hele Danmark”, siger en af Jysk Eltekniks tre direktører Troels Overgaard, der for øvrigt et bosiddende i Glyngøre. De to øvrige direktører er Niels Jørn Poulsen og Allan Møller.

El-firmaet har siden september sidste år været gennem en større vækst, efter at Thisted El-forretning købte Villy Bruun A/S og blev til Jysk Elteknik.

Jysk Elteknik oplever en større positiv aktivitet hos kunderne, og at det bobler mange steder, forklarer Troels Overgaard og fortsætter:

”Vi kan mærke på mængden af opgaver og entrepriser, at der er optimisme.

Med vores næsten 100 ansatte kan vi tage ansvaret for store opgaver hos erhvervskunderne. Samtidig kan vi også hurtigt kan komme ud til private kunder, der har brug for hjælp.

Det er vores styrke, at kunne håndtere alle typer kunder med de nødvendige faglige kompetencer. Dette skal vi nu videreudvikle i hele vores område” siger Troels Overgaard, der er glad for at kunne støtte den lokale idræt på et højt niveau på Skive-egnen.

I forbindelse med sponsoratet er det også blevet aftalt, at en af Skive IK’s førsteholdsspillere André Bjerregaard starter i firmaet med henblik på at blive uddannet til ønskejobbet som elektriker.

På fotoet ses medindehaver Troels Overgaard og sponsorchef Preben Mouritsen.