Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

Skive IK laver aftale med Martin Staghøj Huldahl. Skrevet d. 06/07 2023

Vi er glade for at kunne meddele, at vi har lavet en 1 årig aftale med Martin Staghøj Huldahl , der siden vinter har været på leje hos os fra Viborg FF. Efter lejeaftalen udløb ultimo juni, har vi sammen med Martin og Viborg FF vurderet forløbet, og vi er alle tre parter eneste om, at det vil give bedst mening for alle, at Martin fortsætte udviklingen i Skive IK.
Martin besidder de kvaliteter vi gerne vil have en 9´er har, nemlig målnæse inde i feltet, og en evne til at kunne finde de små rum hvor chancerne lander. Og så skal vi fortsat udvikle hans fysik, hvor han fra naturens side er godt bygget med en god statur og fart. Disse kvaliteter skal vi udvikle ham til at bruge endnu mere effektivt i kampene. Lykkes vi med det, så er vi ikke i tvivl om, at vi har med en potentiel topscorer at gøre, og det er de egenskaber, vi håber at kunne se mere af i den kommende sæson.
Vi er derfor glade for, at Martin kan se sig selv videreudvikle sig i vores setup, og ser frem til at arbejde sammen med ham i den kommende sæson.