Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

Så gælder det Vendsyssel Skrevet d. 05/02 2018

Skive spillede lørdag eftermiddag den tredje træningskamp som optakt til den kommende forårssæson og på kunstgræsbanen i Egeris blev det til optaktens første sejr, nemlig 2-1 over Kjellerup fra 2. division.
Allerede på onsdag gælder det FC Vendsyssel, der som ”opvarmning” på en træningslejr i Tyrkiet møder Skive IK på den nyanlagte kunstgræsbane i Højslev/Nr. Søby med kampstart kl. 14.30.
I de to foregående træningskampe var det ude blevet til nederlag på 1-2 til Superligaholdet fra Hobro og seneste 1-1 hjemme mod Thisted.
På et koldt og blæsende anlæg i Egeris kunne cheftræner Anders Gerber lørdag prøve i alt 17 spillere af , og han kunne se Jeppe Mogensen bringe Skive foran 1-0 i starten af 2. halvleg, efter at samme spiller havde misbrugt to store chancer i 1. halvleg. Kjellerup bragte hurtigt balance i regnskabet, men en halv snes minutter før tid scorede Thomas Dalgaard (billedet) sejrsmålet
Skives startopstilling mod Kjellerup:
Andreas Raahauge - Christoffer Østergaard, Magnus Riisgaard Jensen, Anders Hagelskjær - Frederik Buur, Ayinde Lawal, Mathias Petersen, Bardhec Bytiqi - Thomas Santos, Jeppe Mogensen - Thomas Dalgaard.
Udskiftninger:
Aleksandar Stankovic ind - Andreas Raahauge ud
Emil Søgaard ind - Christoffer Østergaard ud
Andreas Murbech ind - Anders Hagelskjær ud
Jesper Henriksen ind - Thomas Santos ud
Martin Thomsen ind - Ayinde Lawal ud
Mikkel Frandsen ind - Mathias Pedersen ud