Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

TREDJE TESTKAMP GAV NY SEJR Skrevet d. 22/07 2018

Opstartens tre første testkampe har nu budt på to sejre og en uafgjort samt 5-2 i målscore, efter Skive IK i eftermiddags slog Middelfart Boldklub med 3-2.

Opstartens tredje træningskamp blev spillet søndag eftermiddag i Middelfart. Skibonitternes to foregående kampe i opstarten var endt med 2-0 over Ringkøbing IF fra 2. Division samt 0-0 mod Thisted FC fra NordicBet Ligaen.

Det var en lige affære set over hele kampen, hvor SIK havde et lille overtag. Skive havde en god boldomgang og stod størstedelen af kampen rigtig godt på banen. Derfor var det også udeholdet, der kom bedst fra start. Indenfor de første syv minutter kom skibonitterne foran med et hovedstød fra Emil Søgaard, der efter en dødbold kom flot til vejrs og gjorde det til 1-0.

Efter ti minutters spil fik Middelfart en omstilling, som hjemmeholdet udnyttede skånselsløst og derefter kunne gøre det til 1-1. En kollektiv fejl fra Skive-mandskabet, der blev straffet.

Ni minutter senere var SIK nok en gang på tavlen. En tilbagelægning fra hjemmeholdets forsvar til målmand ender ud i en dårlig tæmning, som bliver opsnappet af Mikkel Jespersen. Han afslutter første gang, hvor bolden rammer gitteret, men Jespersen følger dog køligt op på returbolden og gør det til 2-1.

Inden pausen var det igen en dum omstilling til modstanderen, som gjorde at Skive-holdet ikke kunne bevare føringen frem til pausen.

Dog en god 1. halvleg, hvor begge hold arbejder for sagen.

I pausen fortager Skive tre udskiftninger. Jacob Vetter afløser målscoren Emil Søgaard, Mathias Bonde afløser Mads Schäfer Bak, og Jeppe Mogensen afløser Christoffer Maul.

I 2. halvleg skulle der gå noget tid, inden der igen kunne falde en scoring. Men selv om det lod vente på sig, kom den og heldigvis i Skives favør. Christoffer Østergaard kunne nok engang vise, at skibonitterne i den grad har fundet formlen, når det kommer til dødboldssituationerne. Med et kraftfuld spring kommer Østergaard flot til vejrs og gør det til 3-2 – hvilket også bliver kampens resultat.

Dermed kunne drengene tage fra Fyn med godt humør og endnu en sejr i baggagen, inden holdet spiller deres sidste test hjemme mod Marienlyst.

- Man skal ikke undervurdere vigtigheden af sejre, og så er det sådanset lige meget, om det er træningskampe. Ikke mindst fordi holdet skal vænne sig til at vinde kampe, da det ikke var så meget tilfældet i sidste sæson. Derfor er de her succesoplevelser, hvad end det er træningskampe, kampe til træning eller nu her snart i turneringen, bare alfa omega. Stemningen er god i truppen, og det hjælper jo selvfølgelig endnu mere, når man vinder de kampe, man spiller. Så vigtigheden af de her sejre er til at tage og føle på, det er helt klart, siger Skives cheftræner, Thomas Røll.

Skive IK’s startopstilling (med ændringer undervejs):

Marcus Bobjerg – Emil Søgaard (45’ Jacob Vetter), Christoffer Østergaard, Magnus Jensen, Frederik Buur (60’ Simon Sterring) – Malthe Dahl Overgaard, Mads Schäfer Bak (45’ Mathias Bonde), Mikkel Jespersen, Christoffer Maul (45’ Jeppe Mogensen), Mathias Bersang – Thomas Santos

Næste og sidste testkamp er lørdag 28. juli, kl. 13:00 på Hancock Arena, og der er gratis adgang for alle, som skulle have lyst til at kigge forbi.