Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

Et hav af chancer var ikke nok mod Ringkøbing Skrevet d. 20/05 2019

Bundproppen i 2. divisions oprykningsspil slog topholdet, da SIK lørdag blev besejret af Ringkøbing med 1-0.

Der blev for et kort øjeblik vendt op og ned på styrkeforholdet i 2. divisions oprykningsspil, da Ringkøbing lørdag gæstede Hancock Arena på skibonitternes hjemmebane.

Skive havde dog spillet i største delen af kampen, derfor var det også ekstra bittert da det var udeholdet, som havde heldet med sig denne lørdageftermiddag.

Efter 24 minutter får Ringkøbings Kenneth Lund serveret et indlæg lige i panden, og med masser af plads til angriberen, er det relativt nemt for ham at heade bolden i mål.

Selv om Skive havde et hav af chancer i både 1. og 2.halvleg, så blev det ikke til flere scoringer, hvorfor Skive måtte se sig, som taberen for første gang siden d. 3. november 2018. Flere aktioner blev forsøgt, men det forløsende mål udeblev.

Derfor altså et 1-0 nederlag. Et nederlag, som afbryder en stime på 14 kampe, hvor holdet ikke har tabt en kamp i 2.divisions oprykningsspil.

Resultatet ændrer dog ikke på, at Skive stadig ligger nummer et, mens Ringkøbing kan lave et lille hop op i tabellen på en 11.plads over Vanløse, som er at finde på sidstepladsen i rækken.