Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

Ny sponsor hos SIK - AGILEASE Skrevet d. 02/11 2022

- De sørger for spillerne bliver godt kørende.
Vi er super-glade for at nu vi har fået AGILEASE med i vores erhvervsklub. Hvor de fremadrettet bliver Guld-Sponsor. Vi har i forvejen et rigtigt godt samarbejde dem i forhold til leasing af biler til spillere og trænere i 1.holdstruppen 👏
Har du behov for en firmabil til din virksomhed eller måske en ny familiebil? - så skulle du måske lægge turen forbi og besøge leasingfirmaet AGILEASE.
Placeret i Viborg med tilhørende ny-moderniseret Bosch Car Service værksted på Lundborgvej 10.
AGILEASE hjælper både mindre erhvervskunder, håndværkere, private, såvel som større koncerner i hele DK og tager sig ligeledes af service og reparationer på leasingbilerne.
Frem for at købe en firmabil har leasing mange fordele. Alt fra at frigøre kapital, bruge mindre tid på administration til muligheden for at køre i de nyeste modeller på markedet.
“Vi sætter en ære i at sammensætte den helt rigtige fleksible leasingaftale der matcher til den enkelte kunde” udtaler Bent Lauritsen.
Leasingbilerne hos AGILEASE er alle let brugte premium biler, som typisk leases i 24-36 måneder ad gangen - du kan vælge at lease operationelt, så kender du den månedlige bil udgift, hvor service, rep, dæk skifte o.s.v. er en del af leasingpakken, og du kan aflevere eller ombytte, når leasing perioden slutter.
Leasingdirektør hos AGILEASE Bent Schønning Lauritsen er selv “Skive-mand" og har altid været et velkendt ansigt til kampene på Hancock Arena.
Velkommen til AGILEASE 🤝 Vi glæder os til det fremtidige samarbejde og ser frem til at møde personalet til kampene på Hancock Arena og i forbindelse med vores VIP-arrangementer 💛💙
(På fotoet ses leasingkonsulent Nikolaj Rasmussen og leasingdirektør Bent Schønning Lauritsen)
Kan være et billede af 2 personer og udendørs