Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

Caterkokken fortsætter som sponsor i SIK. Skrevet d. 25/11 2022

SIK og Caterkokken fortsætter samarbejdet i 2023 og 2024. Foruden at være Dinnerpartner så fortsætter de også som Bronze-Sponsor i klubben .
Gennem de seneste år har indehaveren af Caterkokken Ulrik Møller Jensen, specialiseret sig i større total arrangementer. Via deres samarbejdspartnere kan Caterkokken tilbyde at stå for alt fra start til slut, eller blot alt det, man ikke selv ønsker at stå for. Alt fra opsætning af telte til borddækning – underholdning – personale – oprydning og fyrværkeri. Caterkokken skræddersyer et tilbud på hvert arrangement, således at det passer perfekt til jer. Arrangementer kan være fra 10 til 1000 kuverter. Caterkokken har gennem de sidste 4 år været forpagter af Restaurant Skyttegården på Hjerl Hede. Men fra 1. januar rykker firmaet tilbage til Skive. Hvor Ulrik Møller Jensen har lejet sig ind i det køkken som tidligere rummede ”En bid af himlen”. Herfra vil de selvfølgelig stadig være leveringsdygtige i alt fra bryllupper, konfirmationer, receptioner, events, julefrokoster og andre firmafester. Så de klarer alt fra hverdagsmad til finere gastronomi, hvad enten det er som flere retters menu eller som elegant menu. Det hele leveres efter mottoet: DEN RIGTIGE MAD - I DEN RIGTIGE KVALITET - TIL DEN RIGTIGE PRIS.
Vi glæder os selvfølgelig til at fortsætte vores mangeårige samarbejde med Caterkokken og til at nye hans dejlige mad i loungen 🥘⚽️🟡🔵
Besøg Caterkokkens hjemmeside og Facebook her: http://www.caterkokken.dk/ Caterkokken