Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

Dyr afbrænder fra pletten Skrevet d. 09/04 2018

Skive var direkte uheldig med ikke at komme foran i de første 20 minutter af kampen i NordicBet-ligaen på Egeris Idrætsanlæg mod Fredericia. Efterhånden som kampen skred frem blev det igen tydeligt, at intet skulle gå Skives vej i den desperate kamp for at undgå nedrykning. Og østjyderne kunne rejse hjem med en 1-0-sejr, der ikke kunne betegnes som fuldt fortjent, men alle ved, at heldet aldrig er med et bundhold, og den ”lov” fik Skive også at smage på den mest ubarmhjertige måde.
Efter blot fem minutters spil måtte Fredericias målmand Alexander Nybo redde Jeppe Mogensens forsøg på målstregen (se billedet) og senere i første halvdel af første halvleg havde Skive ikke det fornødne held i afslutningerne.
Til gengæld kom Fredericia ud til anden halvleg med fornyet energi, men det var Skive, der blot seks minutter efter pausen blev tilkendt et straffespark, men Fredericias målmand, Alexander Nybo, fik med en feberredning puffet skuddet fra Mathias Pedersen til hjørnespark.
I stedet var det gæsterne, der med otte minutter tilbage af den ordinære spilletid kunne score sejrsmålet til 1-0, da de forholdsvis let broderede sig gennem Skive-forsvaret.
Efterhånden som anden halvleg skred frem var det som om det snerpede mere og mere sammen om det Fredericia-mål, som så kom i det 82. minut, scoret af Mikkel Hedegaard.
Med få minutter tilbage blev Fredericia reduceret til 10 mand, da en af holdets profiler, Dennis Høgh, fik rødt kort efter at have modtaget sin anden advarsel i kampen.
Skives startopstilling:
Aleksandar Stankovic - Anders Hagelskjær, Magnus Risgaard Jensen, Christoffer Østergaard - Emil Søgaard Jensen, Frederik Brandhof, Mathias Pedersen, Bardhec Bytyqi - Jesper Henriksen, Jeppe Mogensen, Mathias Bersang.
Udskiftninger:
65. min.: Jesper Henriksen ud - Thomas Santos ind
72. min.: Jeppe Mogensen ud - Thomas Dalgaard ind
79. min.: Mathias Bersang ud - Ayinde Lawal ind