Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

Skive IK etablerer ny fanzone Skrevet d. 15/05 2018

Skive IK har over den seneste periode søsat en masse nye tiltag, der allerede har haft en positivt afsmittende effekt blandt klubbens sponsorer og tilhængere. Men klubben har stadig ambitioner om at levere en endnu bedre oplevelse, når der skal ses fodbold på hjemmebanen. De blågule fans fra Skive Sharks er derfor blevet taget med på råd omkring etableringen af en fanzone, hvor ambitionen er at skabe en stærk fankultur og en større opbakning til spillerne på banen.
 
Disse drøftelser er blevet vendt, og på et bestyrelsesmøde har en enig bestyrelse godkendt rammerne for etableringen af en permanent fanzone på Hancock Arena.
 
Sponsor- og eventchef Lars Bræmer forklarer:
- Med de mange nye tiltag har et af fokusområderne været at skabe nogle rammer for vores fans, som belønner den opbakning de giver til vores spillere på banen. Derfor indstillede vi til bestyrelsen, at der investeres i en permanent fanzone på Hancock Arena, og det har man fra bestyrelsens side nikket ja til. Vi kan se, at der er et uforløst potentiale, hvis vi kigger på det gennemsnitlige antal tilskuere fra tidligere år. Derfor vil vi i større grad slå ring om fællesskabet i SIK, som også er af klubbens kerneværdi. Det er kun naturligt at prioritere og investere i vores fans, fortæller Lars Bræmer.
 
Formand for Skive Sharks, Anders ”Jungle” Nielsen fortæller på vegne af fanklubben, at man hilser det initiativ velkommen og glæder sig til at træde ind i nogle nye rammer ved hjemmekampene, hvori man vil dyrke fællesskabet:
 
- Vi har en kerne af folk allerede, hvor vi lynhurtigt kan samle 10–30 personer, hvis vi får noget ordenligt stablet op, og det gør vi når fredagskampene vender tilbage. Det er jeg sikker på!
 
- Jeg tror fuldt og fast på, at det her har en effekt. Da vi havde fredagskampe sidst havde vi omkring 1100-1200 tilskuere i snit. Der er rigtig mange der er forsvundet det sidste halvandet års tid, og jeg er sikker på at vi kan få dem tilbage. De TV-dikterede søndagskampe har simpelthen været grunden til at fankulturen har været udfordret i Skive, siger Anders ”Jungle” Nielsen
 
Med den nye fanzone varsler formanden for Skive Sharks også nye initiativer fra fanklubbens side.
 
- Førhen synes jeg vi har haft et fokus på bare at være til kampene. Men jeg tror mere, vi skal arbejde med at skabe en ægte fankultur. I stedet for bare at have en fanklub hvor folk kommer, så prøve at lave noget liv omkring det at være fan, så det bliver sjovt, og man kan glæde sig til at komme til fodbold i Skive igen, fortæller Anders ”Jungle” Nielsen
 
Fanzonen bliver etableret ved den overdækkede del af tribunen på Hancock Arena i forlængelse af stadion – med adgang direkte til tribunen.
 
- Rammerne for fanzonen er udformet i tæt samarbejde med klubbens fans, så vi er ikke i tvivl om, at fanzonen bliver en succes og vil bidrage til fantastiske stemning ved vores hjemmekampe den kommende sæson. Det er selvfølgelig et samarbejde, vi løbende vil udvikle på, så vi kan bidrage til forskellig underholdning før, under og efter kampene. Vi tror på, at den her permanente fanzone, vil blive en integreret del af det at gå til fodbold i Skive, og at den vil blive taget rigtig godt imod af vores fans, afslutter Lars Bræmer.
 
Fanzonen vil kunne rumme over de hundrede fans og vil være opdelt med muligheder såsom: fan-shop, udskænkning af drikkevarer og servering af grillpølser fra serveringsvogne, ligesom der vil være løbende underholdning og diverse konkurrencer. Fanzonen forventes allerede at stå klar hen over sommeren.
 
På billedet ses fra venstre sponsor- og eventchef Lars Bræmer og formand for Skive Sharks, Anders ”Jungle” Nielsen.
 
For yderligere spørgsmål eller kommentar til denne pressemeddelelse kontakt:
 
Lars
Sponsor- og eventchef
2963 0770