Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

SKIVE IK LEJER FYSISK STÆRK STOPPER I AC HORSENS Skrevet d. 02/09 2024

Mandag eftermiddag kan Skive IK meddele, at man har lejet den 19-årige forsvarsspiller, Samuel Juel, til sommeren 2025.

Juel kommer til SIK fra AC Horsens, som han har repræsenteret i en del af 2024. Før det, var forsvarsspilleren fem år i OB, hvor han bl.a. var med til at vinde sølv i U17-ligaen og ligeledes var en nøglespiller for U19-mandskabet som en del af holdets anførergruppe.
Efter underskriften i AC Horsens på en fuldtidsaftale i deres 1. Divisionssetup, venter der altså en hel sæson i Skive IK.

Sportschef Michael Larsen udtaler følgende om lejesvenden:

“Vi får I Samuel en spiller med en stærk fysisk pakke med en rækker forcer, vi har ledt efter siden salget af Dorph til Hobro.
En god beslutsomhed og stor styrke både i hans duelspil og på kuglen, er på et højt niveau, og han kan derudover bringe en fordel i luften både defensivt og offensivt med sine 195cm.
Efter et besøg på anlægget i sidste uge, kunne Samuel også selv få en fornemmelse af dagligdagen og vores miljø, hvor vi på ny i denne halvsæson sætter pris på en god dialog og proces med AC Horsens (her var Anders Hoff en del af holdet på en lejeaftale).
Han er indforstået med nogle store krav til både vores træningsmiljø og udviklingen som spiller i vores omgivelser.
Ud fra både materiale, referencer og indtryk, så glæder vi os over tilgangen af vores nye stopper, der allerede er i spil til debut i morgen aften mod Give Fremad i pokalturneringen,”

Hovedpersonen selv, Samuel Juel, siger:

“Jeg har valgt at indgå aftalen med Skive efter nogle gode og dybdegående samtaler med både ledelse og klubbens cheftræner.
Jeg fik et rigtig godt indtryk af klubben og træningsmiljøet, ud fra mødet i sidste uge og har derudover kun hørt positive ting fra Anders Hoff, der var udlejet til Skive IK i forårssæsonen.
Efter første dag sammen med drengene og staben, er kvaliteten og intensiteten i træningen på et højt niveau.
Derudover er det en rigtig god sammentømret gruppe, der har givet mig en god start.
Herfra handler det selvfølgelig om at bringe den bedste version af mig selv på og udenfor banen og vinde en plads i bagkæden. Der er hård konkurrence, men jeg er klar til at gribe chancen og give mig fuldt ud for holdet, og ser nu frem til en god sæson som SIK-spiller,”

Velkommen til Skive IK, Juel💛💙