Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

HAN ER EN AF VOR EGNE - NY AFTALE TIL RASMUS BREINER Skrevet d. 02/08 2024

Torsdag eftermiddag kan Skive IK meddele, at man belønner én af klubbens egne talentfulde spillere med en ny aftale; Rasmus Breiner.
Breiner kom til SIK som U13 fra barndomsklubben Vridsted IF. Herefter havde han et kort ophold i Holsterbro Boldklub, hvorefter han vendte retur til SIK. Breiner blev i 2023 rykket op i førsteholdstruppen og han er nu blevet belønnet for sit hårde arbejde med en ny aftale.

Sportschef Michael Larsen udtaler følgende om forlængelsen;

"Det er et stort skulderklap fra trænerteamet og ledelsen i SIK til Breiner, som har taget de nødvendige hårde skridt, der kræves i udviklingen. Der er hård kamp om pladserne, hvilket har resulteret i en lang række kampe på bænken for den unge mand, som er bevidst omkring hans rolle og den udvikling, der kræves. Der skal en stærk mentalitet og tro på tingene til at løfte niveauet uge efter uge, når spilletiden er knap. Hårdt arbejde og ydmyghed bringer en spiller langt i vores omgivelser, og på det område har Breiner knoklet på med en fantastisk indstilling.
Fremfor at hente en erstatning ind til 8'er positionen for Karl Leth, er valget faldet på at rykke Breiner en række længere frem i hierakiet, som i løbet af sæsonen er blevet spillet varm på ny position inde centralt. Dermed kan han gøre sig gældende på flere pladser til en ny sæson. Herfra er det op til Breiner fortsat at presse på med samme dedikeret indstilling og sammen med en stærk spillergruppe løfte niveauet og præstationerne i den kommende sæson,"

I forbindelse med forlængelsen af Breiner, ser han frem til at tilbagebetale den tillid, der er vist:

"Jeg er rigtig glad for at få den erkendelse fra trænerteamet, og er taknemmelig for at de ser min vej for at give mig fuld rygstøtte i en ny rolle, hvor jeg har skulle tilpasse mig. Det har været rigtig fint for mig at finde ind i en ny rolle, så jeg har flere bolde i spil til at bidrage fuldt ud for holdet både på midtbanen og i offensiven. Det er en klub, som har enorm stor betydning for mig, så jeg er rigtig stolt over at få muligheden for at drive det videre med den rette indstilling og det hårde arbejde, der medfølger på træningsbanen. Der hviler endnu mere pres på skuldrene nu, og det ser jeg frem til at arbejde i, da jeg selvfølgelig ønsker at slå igennem i Skive IK. Jeg er 100% klar til at tilbagebetale for den tillid, der er vist, og ser frem til en spændende sæson,"